Az oldal erotikus elemeket tartalmaz! Csak felnőtteknek!

Elmúltál 18?


Museliére Alkotói Csoport
Csillagtalan c. antológia

Amikor a desszert elfogyott - részlet

szerelem, romantika, BDSM, poliamoria

(...)

Odalent a kosztümöt és a körömcipőt lecseréltem fekete, tűsarkú csizmára, bordó, hálós neccharisnyára, fekete miniszoknyára és az én kedvenc, elmaradhatatlan, bordó, pánt nélküli míderemre. A hajam 159 magas lófarokba igazítottam, így a dekoltázsom, az egész mellkasom és a nyakam is szabadon maradt. Egy feltűnő triszkelionmedál domborodó melleimre irányította a figyelmet. Nem kell felkínálnom magam, a medál is csak egy kellék, de a látványom az első jelzés, hogy az ügyfél megérkezett útjának kezdőpontjához. Itt veszi kezdetét az utazás, egészen lelkének legmélyéig, ahová az édes fájdalom vezeti el. 

(...)

- Kívánsz? - kérdeztem. Először ráncolta a homlokát, majd félszegen bólintott. - Én is kívánlak téged. - Ekkor felém hajolt, de leállítottam, mert volt még mondanivalóm, amin gyorsan túl akartam esni. - Kapcsolatban élek. De ne aggódj, nem vagyok ennyire szörnyű nőszemély. A párommal nyitott kapcsolatban élünk. Tudod, hogy ez mit jelent?

- Igen - lélegzett fel, az arcán egy másodperccel korábban még ijedtség virított. - Nem csak a pároddal fekszel le, és a párod sem csak veled van együtt.

- Fogjuk rá - bólintottam, és vontam meg a vállam. - A mi megállapodásunk szerint mindkettőnknek benne kell lennie az aktusban.

- Úgy érted, csak a barátod előtt... lehetne, hogy...? - tudakolta megrökönyödve, kínosan félrenézett, aztán elhúzta a száját.

- Nem - vigyorodtam el, ahogy elképzeltem egy pornófilmjelenethez hasonlítót. - Úgy értem, vele együtt. Hármasban.

- Ejha! - nyilatkozta Vince. Láthatóan elgondolkodott. Ismét azt kívántam, bárcsak a fejébe láthatnék. Felállt, tett néhány lépést, majd hirtelen megfordulva közölte a nap újabb meglepetését: - Biszex vagyok.

(...)

Fülszöveg:

A csillagtalan éjszakák bársonyos feketesége sok mindent elrejt. De vajon, ha előbújik a szerelmesek csillaga, elér-e a fénye egy szörnyeteg szívéig? Be tud-e ragyogni egy fogolytábor vagy egy tigrisketrec rácsain? Hogyan csillan meg a fegyverek csövén vagy egy bőr nyakpánton? Vajon milyen színbe vonja a sárkánypikkelyeket vagy a fojtózsinórt?
Tizenkét novella, tizenkét különleges történet egymásra találásról, újraszövődő szálakról, meglepő szerelmekről a csillagtalan éjszakákra.