Az oldal erotikus elemeket tartalmaz! Csak felnőtteknek!

Elmúltál 18?


Az író világa 

A családok - Az elemek szerepe

Ahogy sok vallásban és történetben kapnak szerepet a természeti elemek, úgy az én történetemben is megjelennek. A tűz, víz, föld és levegő egy-egy nagy coven, egy-egy nagy család saját, titokzatos szabályokkal és képességekkel.

Első könyvemben, ami az első tirlógia része, a tűz elem van főszerepben. A tűz coven maga a Lasrach család. Ebből a történetből már olvashatsz részleteket az OLVASS BELE! menüpont alatt.

 • Tűz - Lasrach coven
 • Föld - Quivering coven
 • Víz - Babbling coven
 • Levegő - Whiff coven

Ötödik elemként mindaddig megmarad a vezető szellem, az Istennő, amíg végül kiforr egy sokkal komolyabb konfliktus... De erről majd akkor írok, ha elérkezett az idő. ;)


A kristályok szerepe

A kristályokat sokan szeretik és használják. Ám nem csak szépségük miatt. A szervezetre, szellemre gyakorolt hatásaik is fontosak sokak életében. Akik hiszik, hogy testük és lelkük képes együtt rezegni az adott kristály frenkvenciájával, csak ajánlani tudja a karkötőként, medálként, fülbevalóként készített ékszerek hordását.

A 12 mesterkristály elemei együttesen felerősítik egymás hatását. Külön-külön is érdemes velük foglalkozni (lsd. KRISTÁLYOK), de a felkészült spiritiszták számára egészen különleges élményt képes nyújtani. Egészen új, magasabb tudatállapotba juthat az ember, ha a krisályok nyújtotta hatásokat fel bírja fogni saját rezgésével.

Könyvemben ezek a kristályok fontos szerepet töltenek be. Bár én megfordítottam kicsit a helyzetet, ugyanis amíg a főhőseim kutatják a kristályok eredetét és titkát, addig az őket bábként rángató ellenség javát szolgálják. Nem az emberi szellem felemelkedésének, hanem egy világot leígázó lény ténykedéseinek kedvez.

A kristályok hordozókká válnak, a titokzatos lény a felruházó. Felruházza a köveket, hogy kapcsolatot teremthessen az emberekkel, és így irányíthassa őket.

Ha érdekel a történet, OLVASS BELE! 


Néhány szó a wiccáról

A wicca természetkultusz, amely a régi hit felélesztésére ösztönzi az embert. Ez a békeszerető vallás a látható és a láthatatlan természet tiszteletén alapszik.

Világszerte több százezer követője van, akik covenekbe gyűlve végzik a munkájukat. A legfőbb Intelem: "Ha azzal nem ártasz, azt tégy, amit akarsz."

Több irányzatot is magába foglal:

 • Misztériumvallás - középpontban a misztérium és a spiritualitás
 • Duális vallás - istenpárt tisztelnek
 • Politeista vallás - elfogadják minden isten létezését, de nem fogadnak el kizárólag egy istent
 • Animista vallás - mindennek lelke van
 • Természetvallás - ünnepeik az évszakok váltakozását követik
 • Boszorkányvallás - középkorban keletkezett egységesített ellenségkép
 • Nemzeti vallás - tiszteli az őseit, és a helyet, ahol született

A kelta-wicca a wicca vallás összecsatolása a kelták mondavilágával, bölcsességével és kulturális hagyományaival. A kelták természetközeli felfogása és életigenlése tökéletesen harmonizál a wicca tanításaival.