Az oldal erotikus elemeket tartalmaz! Csak felnőtteknek!

Elmúltál 18?


Kristályok

A 12 mesterkristály a Vérből születve-trilógiában

Ametiszt

Őseink erős nyugtató és spirituális kőnek tartották. Ha egy tiszta, világos ametisztet a párnánk alá helyezünk, biztosítja a nyugtató, mély alvást. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket, segít az intuíciók tiszta meglátásában. Összekapcsolja a fizikai, szellemi, érzelmi testet a spirituálissal. Átalakítja a felénk irányuló negatív energiákat, így tisztítja és védi auránkat. Hordozójának nyugalmat és biztonságérzetet ad. 

Hegyikristály

Megvéd a démonoktól és a betegségektől, valamint energiát és erőt ad tulajdonosának. Hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány. Fokozza az extraszensz* képességeket, és ráhangol spirituális céljainkra.

(*telepatikus fenomén, aki mások gondolkodását agyhullámai útján befolyásolja)

Tigrisszem

Rontások ellen használták. Növeli a koncentrációs képességet, és segít a nehéz döntések meghozatalában. Növeli a tetterőt, a bátorságot. Optimistává teszi tulajdonosát, megszünteti az önértékelési zavarokat. Egyensúlyba hozza a jin- és jang energiát.

Rózsakvarc

Ősidők óta használják, leginkább a nők termékenységének fokozására, illetve a szívfájdalmak megszüntetésére. Gyengéddé, ugyanakkor határozottá teszi a nőket. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. Felszabadítja az érzelmi blokkokat, bátorít, fejleszti az empátiát. A szeretet köve.

Szodalit

Lehetőséget ad arra, hogy megismerjük önmagunkat. Arra sarkal, hogy mindig kimondjuk azt, amire gondolunk. Megszünteti a bűntudatot, segít felvállalni a cselekedeteinket, általa szabadabbnak érezhetjük magunkat. Rávilágít a saját hibáinkra. Segítségével világosabban láthatjuk az elérni kívánt célokat. Növeli az igazságérzetünket, és erőt ad, hogy mindig hűek maradjunk önmagunkhoz.

Citrin

Úgy tartották, hogy viselője életébe boldogságot hoz. Nagyon erős védelmező kő. Tisztítja, védi auránkat, energiával tölti fel az egész szervezetet. Sejtregeneráló hatása van. A Nap erejét hordozza, életörömöt közvetít. Vonzza a gazdagságot és a bőséget tulajdonosa számára. 

Labradorit

A varázslók kövének tartották. Fejleszti az intuitív képességeket és a kreativitást. Oldja a feszültséget, a bánatot, és a félelmeket.  Védelmező, auratisztító hatása van, aktiválja a szervezet öngyógyító képességét.

"A telepatikus képességek erősítése, képesek lehetünk a tudatosság magasabb szintjére csatlakozni."

Pirit

Régen tűzcsiholására használták, és mivel úgy vélték, hogy tűz lakik benne, mágikus amulettként is viselték. Erős pajzsként működik, elnyeli a negatív energiákat, és boldogságot biztosít viselője számára. Az önismeret köveként is szokták nevezni, mivel segíti az önkifejezést, illetve közvetlenné és őszintévé tesz minket.
"...a tisztelet és a becsület értéke, az érzelmi alapok átvizsgálása." 

Szugilit

A szeretetet és a bölcsességet jelképezi. Enyhíti a stresszt és a fejfájást. Segít hűnek maradni önmagunkhoz, erőt ad a félelmek legyőzéséhez, a konfliktusok megoldásához és a tervek véghezviteléhez.

"Segít a döntések meghozatalában, mint a szerelem vagy félelem, bölcsesség vagy tudatlanság, igen vagy nem. Ezen döntések segítségével terelhetjük életünket a megfelelő irányba." 

Rodokrozit

Vidámságot és önbizalmat kölcsönöz viselőjének. Fokozza a szexualitást. Arra tanít, hogy szembenézzünk a félelmeinkkel, illetve az igazsággal, akár önmagunkkal, akár másokkal kapcsolatban. Arra ösztönöz, hogy ne törjünk össze, akármilyen fájdalmas érzéseket kell, hogy átéljünk, mindig kitartóak legyünk és tanuljunk belőle.

"A hitrendszerünket kell felülvizsgálnunk."

Csaroit

Nagyon erős védelmező ásvány, feltölti az egész testet energiával. Segíti a pozitív gondolkodást, és fejleszti a spirituális képességünket. Gyógyítja a lelket, segít leküzdeni a félelmeinket.
"Keressük isteni célunkat, miközben bátran fel kell ismernünk, ami már nem szolgája a létünket." 

Tejkvarc

Megtanít arra, hogy nyugodtan ki tudjuk mondani azt, amit érzünk, gondolunk, de mindezt higgadtan és tárgyilagosan tegyük. Segít a fontos döntések meghozatalában. Fejleszti a tisztánlátásunkat, és támogatást nyújt számunkra. 
"Általa eljutunk oda, ahová valójában tartozunk."

+1 Ónix

Az öntudatot, a józan gondolkodást és a logikát erősíti. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Erős védelmező ásvány. Fokozza az életerőt és a kitartást. 

+2 Tűzopál

Fokozza a személyiség erejét, feléleszti a belső tüzet és védelmez a veszéllyel szemben. *

*Judy Hall - Kristálybiblia


A kristályokról szóló információk és képek a www.asvanykarkotok.hu és a www.angyalkovek.hu oldalról, a weboldalak tulajdonosainak beleegyezésével kerültek felhasználásra! További információ: FORRÁSOK