Az oldal erotikus elemeket tartalmaz! Csak felnőtteknek!

Elmúltál 18?


Könyvajánló és interjú a CreepyShake-en

2021.10.22

www.creepyshake.com

TFK felkérésére interjút adtam a horror-thriller hírek tuti weblapjának! Felkeltettem a figyelmét, elolvasta, és nagyon tetszett neki :) A cikk az ő ajánlójával kezdődik. Köszönöm szépen, és örülök, hogy nyomot hagyott benned az első publikált történetem!

Hírek, interjúk, ismertetők filmekről, könyvekről és programokról, amikre érdemes figyelni.

A teljess cikket ITT olvashatod el!

"A regény lapjain egy ismerős, de mégis sötét titkokkal teli világ tárul fel előttünk. A Jászságban játszódó történet tele van misztikummal, varázslattal és egy titokzatos, isteni hatalommal rendelkező lénnyel, akinek motivációit, és végső célját nagyrészt homály fedi. Az írónő kiváló érzékkel tapint rá a láthatatlan világ azon feltételezett aspektusaira amelyek borzongással töltik el az olvasót.

A könyv egészen vaskos kiadás a maga 644 oldalas terjedelmével, ám ez ne riasszon meg senkit. A gördülékeny történetmesélés, az izgalmas cselekmény, és a feszült hangulat együtt egy olyan mixet eredményez, ami miatt gyorsan és könnyedén lehet haladni a könyvvel. Együtt nyomozunk a szereplőkkel, és lépésről lépésre kerülünk egyre közelebb annak a rejtélynek a megfejtéséhez, ami emberi sorsokat formál és dönt romba. A könyv puhatáblás kiadásban jelent meg egy kifejezetten igényesen kivitelezett, kontrasztok uralta borítóval."