Az oldal erotikus elemeket tartalmaz! Csak felnőtteknek!

Elmúltál 18?


Első könyvbemutatóm közeleg

2021.11.07

Az írók életében fontos esemény egy könyvbemutató vagy író-olvasó találkozó. Hát még az első-könyves-írók esetében! Ez nálam sincs másképpen, izgatottan várom, hogy a szülőfalumban beszélhessek a megvalósult álmomról :)

Időpont és helyszín:

  • 2021.12.04. szombat 16:00
  • Petőfi Sándor Könyvtári Szolgáltató Hely, Balatonkeresztúr, Ady Endre u. 1.

Balatoni lány/nő vagyok, ami kiválthat felcsillanó örömöt azokból, akik néha járnak csak a partján, de sajnálkozó sóhajt azokból, akik tudják, mit kell kiállnia egy balatoni lakosnak... Középiskolásként kerültem távol a folyamatosan, szépen fejlődő falutól, egészen addig oda jártam óvodába és általános iskolába. Furcsa érzés lesz a történetemről olyan felnőttek előtt beszélnem, akik láttak csecsemőként, aztán ballagó ovisként, helyét nem találó nyolcadikosként, aztán időnként hazalátogató kollégistaként, egyetemsitaként...

Örömmel tapasztaltam, hogy sokkal többen nyitottak az extrém történetek felé közülük, mint sejtettem. Tanárok lévén nem hittem, hogy ugynazokat a könyveket olvassuk ugyanolyan lelkesedéssel, így viszont hihető, hogy a magam története is megfogta őket.

Köszönöm a lehetőséget Balatonkeresztúr Könyvtárának és az illetékeseknek, hogy megjelenhetek és beszélhetek a könyvemről. Utána biztosan érkezik a beszámoló is! :)