Az oldal erotikus elemeket tartalmaz! Csak felnőtteknek!

Elmúltál 18?


November 15-én érkezik a Vérből születve folytatása!

2022.10.03

Luna dala

Vérből születve-trilógia második kötet - Danu pajzán gyermekei sorozat 2. rész


A Luna dala, ahogy a címe is elárulja, főleg Lunáról, Hedda legjobb barátnőjéről és védelmezőjéről szól. Ott folytatódik, ahol az előző rész abbamaradt, illetve csupán néhány nap különbséggel kapcsolódhatunk ismét a történet szálához.

Olvashattok benne őszinte szerelemről, a legsötétebb gonoszságról, bosszúról és megbocsátásról, és persze titkos, mágikus helyekről és tanokról.

Minden szereplő fejlődik valamerre. Miközben a háttérben továbbra is folytatódnak az erotikus légyottok Hedda és a titokzatos istenség között (akinek a személyére végre fény derül), Meliton egyre jobban megismeri a valódi önmagát, Karion teljes szívvel elköteleződik, Luna és Zuriel pedig... Neeem, inkább olvassátok el! :D


Csak a rítus. Csak a cél.

A rítus zajlik... De mi a cél?

Luna a társaival a családi birtokra menekül, amikor a legjobb barátnőjét gyalázó istenség visszatér. Ősi wicca igazságok fedik fel magukat, közben sorsával szembesülve ráeszmél, hogy a benne lakozó tűz ereje nem csupán fényt, de árnyékot is vet tetteire.

Vajon erő vagy gyengeség, ha nem fogja vissza izzó dühét?

Zuriel eltökélten áll Luna mellett, kivéve, amikor egy fordulat térdre kényszeríti. Össze kell olvasztania a múltját és a jövőjét.

De hogyan fogadja egyik a másikat?

Hedda és a könyörtelen istenség között folytatódik a felfoghatatlan, kéjes viszony. A helyzet azonban megváltozott. Mi vette rá a lányt, hogy ezúttal ő keresse fel titokban? Eközben Meliton majd' beleőrül, hogy az egészet tehetetlenül kell végignéznie.

Ősi wicca család, szunnyadó misztikus erők, kristálymágia, titkolt találkák és megannyi felfoghatatlan esemény, ami összeköti

közös úton járó hőseinket.

*

Kizárólag felnőtteknek!